Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Eπιχειρεί να μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ηρακλής

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης για την απάθειά της στην παρανομία της έναρξης του πρωταθλήματος και κάνει λόγο για σειρά νομικών ενεργειών που θα την μπλοκάρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Όλοι οι φορείς του Ελληνικού αθλητισμού, ακόμη και η Κυβέρνηση, αποφάσισαν ότι τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τακτοποιημένα και ότι δεν υφίσταται εκκρεμότητα σε επίπεδο Δικαίου. Την ώρα, κατά την οποία η UEFA αναζητά να βρει άκρη στο μεγαλειώδες σκάνδαλο, η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην πάρει θέση. Σαν να μη συνέβη το παραμικρό.
Να τους ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται σε φάση κορύφωσης στην διεκδίκηση του δικαίου, που είναι με το μέρος της και διεξαγάγει αγώνα κατά της έναρξης της Super League 2011-2012, λόγω των κραυγαλέων εκκρεμοδικιών, που υπάρχουν και τις οποίες μόνο οι αρμόδιοι φορείς δεν «βλέπουν». Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η καταληκτική απάντησή μας στην παρανομία, που πάει να συντελεστεί, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Υ.Γ. Ο κόσμος του ιστορικότερου Συλλόγου της Μακεδονίας, ανέμενε από τα μέλη της Κυβέρνησης, αλλά και από τους υπολοίπους πολιτικούς, που εκλέγονται στην περιοχή, διαφοροποίηση θέσης. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Άπαντες κρίνονται…”

Οι οπαδοί του Ηρακλή προετοιμάζουν κινητοποιήσεις κατά την άφιξη του πρωθυπουργού για την ΔΕΘ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει