Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

e-Volos.gr προς Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ παρέχει το γραφείο Τύπου σας του Δήμου Βόλου;

Κύριε Δήμαρχε του Βόλου, κύριε Σκοτινιώτη, σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, επειδή δεν λαμβάναμε τα δελτία Τύπου του Δήμου Βόλου, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε το e-Volos.gr άνοιξε την Τρίτη 19 Ιουλίου, δηλαδή πριν από 3 περίπου 24ωρα. Έκτοτε και ενώ ενημερώσαμε το γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου, δεν μας απεστάλη κανένα δελτίο Τύπου μέχρι…, μέχρι που χθες επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί σας.

Πράγματι, μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία ακολούθησε η αποστολή δύο δελτίων Τύπου, δεν ακολούθησε όμως ποτέ η αποστολή άλλων και κυρίως της επιστολής σας προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χ. Παμπούκη, ενώ εδώ και πολλές ώρες δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το γραφείο Τύπου, γιατί προωθείται… τόσο η κλήση μας, όσο και η ενημέρωση των δημοτών.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απορούμε για τους λόγους για τους οποίους πληρώνουμε άπαξ μηνιαίως τους υπαλλήλους του γραφείου Τύπου, απορούμε όμως γιατί η επιστολή σας σήμερα βρίσκεται δημοσιευμένη σε ολόκληρο τον τοπικό Τύπο και όχι στο e-Volos.gr από χθες, από την ώρα δηλαδή της σύνταξής της.

Με εκτίμηση στον θεσμό του Δημάρχου Βόλου
Η Συντακτική Ομάδα του e-Volos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει