Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Εύκολο παγωτό με δυο υλικά

Η συνταγή για παγωτό με δυο υλικά απαιτεί μόνο 10 λεπτά και δεν χρειάζεται καθόλου ανακάτεμα!

Υλικά

300 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
180 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα υλικά μέχρι να σχηματίστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενα δοχεία που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες. Σερβίρουμε το παγωτό σε μπάλες, σε χωνάκια, το προσθέτουμε σε milkshakes ή συνοδεύουμε πορτοκαλόπιτα  και σοκολατόπιτα!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει