Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Έφυγε από την ζωή ο τέως δήμαρχος Βελεστίνου Κωνσταντίνος Κανάρης

Τελευταίο αντίο στις 3.00 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη ο τέως δήμαρχος Βελεστίνου Κωνσταντίνος Κανάρης, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος στους πρώην δήμους Βελεστίνου και Φερών για τέσσερις θητείες.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και πλήθος κόσμου στις 3.00 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.

Συλλυπητήριο μήνυμα βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου

Με αισθήματα βαθιάς λύπης πληροφορήθηκα την απώλεια του επί πολλά χρόνια Δημάρχου Βελεστίνου και στη συνέχεια Ρήγα Φεραίου Κωνσταντίνου Κανάρη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας πραγματικός άρχοντας της αυτοδιοίκησης. Τιμήθηκε από τους συμπολίτες του όσο κανένας άλλος, στην ιστορία του δήμου της γενέτειρας του εθνεγέρτη Ρήγα Φεραίου.

Ο Κωνσταντίνος Κανάρης δίδαξε ήθος, προσφορά, ανιδιοτέλεια και ευγένεια. Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τους συμπολίτες του είτε ως στέλεχος και διευθυντής του δήμου είτε ως Δήμαρχος, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του.

Θα θυμόμαστε πάντα, ως μια από τις ιστορικές φυσιογνωμίες της τοπικής πολιτικής σκηνής, τον αείμνηστο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κανάρη.

Για εμένα προσωπικά υπήρξε ένας ειλικρινής φίλος και χρήσιμος σύμβουλος αυτοδιοίκησης.

Εγκάρδια συλλυπητήρια στα παιδιά του και σε όλη την οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της φεραίας γης που θα τον αγκαλιάσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει