Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Έκκληση και παράκληση Βούλγαρη από το Marconi 96,1 για τη ΔΕΥΑΜΒ: Πρέπει να είμαστε μία γροθιά

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της δημοτικής αρχής και των τοπικών φορέων, προκειμένου να στηρίξω με την εμπειρία και την γνώση μου στον αγώνα…, για να κερδίσουμε τη μάχη…”

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στον Γιώργο Κουμιώτη, μιλώντας για όλους και για όλα, έδωσε το πρωινό της Τετάρτης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Βόλου, Αλέκος Βούλγαρης.

Αναφερθείς και στο μείζον θέμα της ΔΕΥΑΜΒ, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: “Σ΄ αυτή την κρίσιμη περίοδο, απέναντι στα παράλογα, παράνομα και εξωφρενικά αιτήματα της επιχείρησης της ΕΡΓΗΛ, εγώ θέτω τον ευατό μου στη διάθεση της δημοτικής αρχής και των τοπικών φορέων, των όποιων τοπικών φορέων, προκειμένου να στηρίξω με την εμπειρία και τη γνώση μου, όπου απαιτηθεί, στον αγώνα αυτό που δίνει η πόλη μας, όλοι μαζί τον δίνουμε, για να κερδίσουμε τη μάχη.

Και κάνω μία έκκληση και παράκληση προς όλους: Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή την ευθύνη χειρισμού του θέματος έχει η δημοτική αρχή ούτως ή άλλως, την οποία πρέπει να στηρίξουμε, ούτως ώστε να πούμε τη γνώμη μας, να πούμε τις διαφορετικές απόψεις μας, αλλά να πάρουμε δημοκρατικά και συλλογικά μία απόφαση. Και δεν είναι καιρός να πυροβολεί ο ένας τον άλλον, διότι έτσι δίνουμε όπλα στην επιχείρηση. Πρέπει να είμαστε μία γροθιά”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει