Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Επί δύο ημέρες δεν είχε καταλάβει πως ο γιος της είχε πεθάνει στο διπλανό δωμάτιο

Νεκρός επί ένα διήμερο (τουλάχιστον) παρέμεινε στο σπίτι του στουςΓόμφους Τρικάλων ένας 63χρονος άντρας, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία χρόνια, ο οποίος ζούσε με την υπέργηρη μητέρα του στο σπίτι τους στο χωριό.

Όλα αυτά τα χρόνια τους παρείχε ηθική και οικονομική στήριξη ένας συγγενής της οικογένειας. Αυτός και ανησύχησε το πρωί της Παρασκευής όταν συνειδητοποίησε ότι είχε δυο-τρεις μέρες να μιλήσει μαζί του. Παρακάλεσε συγγενείς απ’ το χωριό να τον αναζητήσουν, δίχως όμως και αυτοί να εντοπίσουν τον 63χρονο άνδρα.

Aργά το μεσημέρι ανέβηκε ο ίδιος στο χωριό και όταν ρώτησε τη μητέρα του η οποία έχει συμπτώματα άνοιας που είναι ο γιος της, εκείνη του απάντησε στα Τρίκαλα και του ψέλλισε «να έχει και κλειστή τη πόρτα απ’  το δωμάτιο και δεν ξέρω».

Ο συγγενής πλησίασε στην πόρτα του δωματίου του, τον κάλεσε στο τηλέφωνο, αυτό χτύπαγε μέσα από το δωμάτιο και μια έντονη μυρωδιά κατέκλυζε το χώρο. Υποχρεώθηκε να σπάσει τη πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο εξάδελφός του ήταν νεκρός και το πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Ο 63χρονος κηδεύτηκε λίγες ώρες αργότερα από τον Ιερό Ναό του χωριού, συνοδεία ελαχίστων συγγενών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει