Επιστολή Μαραβέγια προς την πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

«Κυρία πρόεδρε. Ευχαριστώ και θα αξιοποιήσω σίγουρα την πρόσκλησή σας για ξενάγηση στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης μας. Θα συναντήσω δε με χαρά σε αυτή μου την επίσκεψη τους εκπροσώπους του Συλλόγου σας. Η μόνη επίσκεψη που μέχρι σήμερα πραγματοποίησα σε αυτό το κτίριο ήταν στον περιορισμένο χώρο που χρησιμοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, από τον πρόεδρο του οποίου είχα και μια πολύ σύντομη ενημέρωση σε ό,τι αφορά και το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου. Δυστυχώς, δεν υπήρχε προεκλογικά ο χρόνος για μια πιο ενδελεχή επίσκεψη των χώρων, ίσως με δική σας συνοδεία, η δε κατάθεση των δικαιολογητικών της υποψηφιότητας, σύμφωνα με το νόμο, απαιτείται να γίνεται υποχρεωτικά διά δικαστικού επιμελητή και όχι από τον ίδιο τον υποψήφιο βουλευτή.

Απολογούμαι για την κακή διατύπωση στο εκδοθέν Δελτίο Τύπου περί της επίσκεψής μου στον υπουργό Δικαιοσύνης, όπου κάποιος μπορεί να παρανοήσει ότι η λύση του προβλήματος του Μεγάρου είναι απλώς η συντήρησή του. Σίγουρα, βέβαια, η συντήρηση αυτού του κτιρίου μέχρι τη μελλοντική μεταστέγαση των δικαστικών υπηρεσιών σε κάποιο άλλο χώρο, θα βελτίωνε τις συνθήκες εργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Κλείνοντας, σας εύχομαι η έκπληξη που αισθανθήκατε για το ενδιαφέρον μου για το εν λόγω πρόβλημα να σας ήταν ευχάριστη και υπόσχομαι ότι άλλες παρόμοιες εκπλήξεις θα περιμένουν τους πολίτες της Μαγνησίας για προβλήματα λιμνάζοντα που αφορούν την περιοχή μας.

Εν αναμονή μελλοντικής συνάντησής μας…»

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας
Βουλευτής Μαγνησίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει