Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά Β. Οικονόμου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει στον βουλευτή της Ν.Δ., Βαγγέλη Οικονόμου ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Οικονόμου, όταν δεν απειλεί με κλωτσιές τον πρωθυπουργό της χώρας και την περιφερειάρχη Αττικής, καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ των οποίων και το Μάτι» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση, μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Οικονόμου είχε ζητήσει την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ αυτών και το Μάτι.

«Κανονικά, ο ψευτόμαγκας βουλευτής της ΝΔ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης αφού γνώριζε τι είχε ζητήσει στη Βουλή, αλλά δεν το έκανε. Προχώρησε σε λεκτικούς τραμπουκισμούς απέναντι στην κυβέρνηση» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Και αν ο ίδιος ενδεχομένως έχει το ακαταλόγιστο, ο κ. Μητσοτάκης, που βρίσκεται; Κατά δήλωση της κας Σπυράκη από το 2007 (!) ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζητά κατεδαφίσεις αυθαιρέτων. Θα καταδικάσει σήμερα τις σχετικές ενέργειες του βουλευτή του που είχαν ως στόχο τη νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας, αλλά και τους τραμπουκισμούς του;» καταλήγει.