Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σ. Κοτρώτσο

Επίθεση στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω facebook. Αιτία ήταν ο τρόπος που παρουσίασε την υπόθεση Novartis στην εκπομπή του στη δημόσια τηλεόραση.

Στη σχετική ανάρτηση ο κ. Πολάκης έγραψε: «Σεραφείμ Κοτρώτσο το ότι σε μια ώρα εκπομπή μέχρι στιγμής για το θέμα νοβάρτις η απορία σου είναι γιατί δεν κλήθηκε ο Φρουζής χωρίς να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιαδης…. Έχει μήπως να κάνει με το ότι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμιά πενηνταπενταριά χιλιάδες ευρώ διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;;;(μπορεί και παραπάνω αλλά δε θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή). Ένα σκάνδαλο που κόστισε όσο ένα μνημόνιο και κανείς μια εκπομπή χλιαρό μπουρδούκλωμα και -βοηθούσης της Πυργιώτη-ιπτάμενα νομικίστικα συννεφάκια».

Στο σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter: «Αγαπητέ Σεραφείμ Κοτρώτσο, σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή να αναφέρεις ανά 5’ το όνομά μου….αλλιώς ο Υπουργός θα σε μαλώσει και ως γνωστός αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να σε διώξουν από την ΕΡΤ. Αναλογίσου όμως τι είδους ανθρώπους στηρίζεις τόσο καιρό και πού πάνε τη χώρα μας».