Επιτυχία στη συνάντηση Ράπτη-Μαραβέγια: Αποδεκτό το αίτημα της μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το αίτημα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών (Ε.Ε.Ν.Α.Σ.Δ.) Βόλου, για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων, μετέφερε στην υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η συνάντηση με την κ. Ράπτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου, δυο ημέρες μετά τη συνάντηση του κ. Μαραβέγια με το Δ.Σ. της Εταιρείας, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η σημασία του εγχειρήματος.

Ο βουλευτής ενημέρωσε την υφυπουργό Υγείας ότι η μονάδα Αλτσχάιμερ Βόλου είναι μία σοβαρή δομή που διαθέτει άδεια ίδρυσης – λειτουργίας και δραστηριοποιείται από το έτος 1998 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας με σκοπό την πρόληψη, την παρακολούθηση, την θεραπευτική προσέγγιση και την φιλοξενία ανοϊκών ασθενών.

Η κ. Ράπτη έκανε αποδεκτό το αίτημα για αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο της μονάδας, επιτηρώντας τη διαδικασία και βοηθώντας προς την σωστή κατεύθυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει