Ερντογάν: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σώσουμε τα αδέλφια μας στη Συρία

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο τουρκικός στρατός και η Τουρκία πραγματοποιούν εισβολήυποστηρίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σαμψούντα. Με τον πρόεδρο της Τουρκίας να αναφέρει ότι σύντομα η χώρα του θα βρίσκεται στο πλευρό όσων αναζητούν την υποστήριξή της στα σύνορα της Συρίας, έπειτα και την πλήρη κατάληψη του Αφρίν.

«Δεν θα σταματήσουμε μέχρις ότου σώσουμε τα αδέλφια μας στη Συρία και μέχρι να εξολοθρεύσουμε οριστικά την παγίδα που έχει τεθεί για τη χώρα μας», υπογράμμισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Παράλληλα, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Τουρκία πραγματοποιεί εισβολή στη Συρία με την επιχείρησή της. «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο τουρκικός στρατός και η Τουρκία πραγματοποιούν εισβολή στη Συρία», ξεκαθάρισε.

Επίσης, δεσμεύτηκε να προστατεύσει τους πολίτες στο Αφρίν και υποστήριξε ότι κάτοικοι της πόλης έχουν αρχίσει να επιστρέφουν σε αυτήν, ενώ αργότερα, σε άλλη ομιλία του, ανέφερε ότι 3.740 τρομοκράτες έχουν «εξουδετερωθεί» στο πλαίσιο της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει