Έξω από τα δόντια ο Πρέκας στο Marconi 96,1: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αναλώνονται με το ποδόσφαιρο που είναι στη Γ Εθνική κατά 99% και δεν αφιερώνουν λίγο χρόνο για την ομάδα του μπάσκετ της Νίκης, η οποία έχει καταφέρει ένα μικρό θαύμα…”

Χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του μεγάλες προσωπικότητες και επαναλαμβάνοντας διαρκώς με νόημα ότι στόχος της ομάδας είναι η διατήρησή της στην κατηγορία, ο τεχνικός της αντρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου Λάμπρος Πρέκας μίλησε το πρωινό της Δευτέρας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργο Κουμιώτη.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη με 77-75 στην έδρα των Μαχητών Πειραματικού Πευκών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής και λίγες ημέρες πριν το δύσκολο παιχνίδι με τα Φάρσαλα, ο Λάμπρος Πρέκας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία και τους άμεσους στόχους της ομάδας.

Μιλώντας έξω από τα δόντια, ο Λάμπρος Πρέκας μέσα από τη συνέντευξή του έστειλε πολλαπλά μηνύματα, ζητώντας μεταξύ άλλων μεγαλύτερη προσοχή για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά “έχει καταφέρει ένα μικρό θαύμα, γιατί αυτή η ομάδα δύο χρόνια πριν βολόδερνε στο τοπικό”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει