ΦΩΤO: Η ξανθιά Βουλγάρα δημοσιογράφος “τρέλανε” και τη Σκιάθο

Τη Δευτέρα ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο «Η Σκιάθος» οργάνωσαν την φιλοξενία και την ξενάγηση τριών δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία, ύστερα από σχετικό αίτημα του γραφείου του ΕΟΤ Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα στη Σκιάθο κατέφθασαν η κα Vasilena Simeonova Grabcheva, ο κ. Dimitar Vasilev Vasilev από τον τηλεοπτικό σταθμό Novatv, οποίος είναι πρώτος σε τηλεθέαση στη Βουλγαρία και η κα Roumiana Toneva η οποία είναι δημοσιογράφος περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας της Βουλγαρίας. Η αποστολή των δημοσιογράφων συνοδεύονταν από τον προϊστάμενο του γραφείου του ΕΟΤ στη Βουλγαρία κ. Γεώργιο Σταφυλάκη.

Η αποστολή των δημοσιογράφων ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κ. Θεόδωρο Τζούμα στις παραλίες Κουκουναριές, Κρυφή Άμμος, Άγκιστρος, Ελιάς και μαγεύτηκαν από τη φυσική ομορφιά, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κάστρο για το οποίο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία του. Τέλος η αποστολή κατέληξε στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και ξεναγήθηκαν στο μουσείο της Μονής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει