Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Γεωργιάδης: Η υπόθεση με τα όπλα στη Σαουδική Αραβία είναι για Ειδικό Δικαστήριο

Την άποψη ότι οι χειρισμοί του Πάνου Καμμένου όσον αφορά την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία “είναι για ειδικό δικαστήριο” διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, και έτσι η δουλειά χάλασε. Αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο”.

“Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του; Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπ. Άμυνας ότι ο μεσάζων δεν μπορεί να υπογράψει για τη Σαουδική Αραβία” εξήγησε.

Όσον αφορά τέλος τον “μποναμά” που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι “πήρε 2,1 δισ. από τους συνταξιούχους και τους δίνει 360 εκατ. Δοξάστε τον! Και τα χρήματα αυτά τα επιστρέφει λόγω δικαστικών αποφάσεων”.

Κατηγόρησε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ψέματα όταν μιλάει για χρήματα που προέκυψαν από την υπεραπόδοση λέγοντας ότι “η πρόβλεψη τους ήταν για ανάπτυξη 2,8% και τώρα λένε 1,6%, άρα αυτό δεν είναι υποαδόποση; Δεν είναι ψέμα αυτό;”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει