Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“H απόφαση προκάλεσε τις σκωπτικές αντιδράσεις δημοσιογραφικών συμφερόντων”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή την υποδοχή που είχε η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ από μερίδα ΜΜΕ και “αντικειμενικών” δημοσιογράφων, κυρίως των Αθηνών.

Στο κείμενο τονίζεται, οι έντιμοι δημοσιογράφοι να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας και να σταματήσουν επιτέλους να προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές αποφάσεις, ενώ καλεί τους οπαδούς του να προστατεύσουν το σύλλογο κόντρα στον πόλεμο που δέχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σχετικά με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που εν μέρει μας δικαιώνει και η οποία προκάλεσε τις σκωπτικές αντιδράσεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, που είχαν αναλάβει εργολαβικά τη συστηματική λασπολογία κατά της ομάδας μας, θέλουμε να δηλώσουμε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τα εξής:

Ο δικαστικός αγώνας συνεχίζεται, τόσο στα αθλητικά όσο και στα ποινικά δικαστήρια κατά των αποφάσεων ΕΠΟ και UEFA αντίστοιχα και κατά όσων δυσφημούν την ομάδα μας, όποια θέση και αν κατέχουν και προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές αποφάσεις. Ως εκ τούτου, ζητούμε από τους έντιμους δημοσιογράφους να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας για μία δίκαιη δίκη, όπως προβλέπεται από τα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) και να σταματήσουν επιτέλους να επηρεάζουν δικαστικές συνειδήσεις. Να υπενθυμίσουμε στους κυβερνώντες ότι τα συνταγματικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με δημοκρατικούς αγώνες και δεν πρέπει να παραβιάζονται.

Τέλος, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο, να συσπειρωθεί όσο ποτέ άλλοτε ενάντια στο συστηματικό πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας και να τη στηρίξει στο δρόμο για νέες επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα, ΕΝΤΟΣ των αγωνιστικών χώρων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει