Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η απάντηση της ΠΟΕΔΗΝ στον Π. Πολάκη

Μαίνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην ΠΟΕΔΗΝ και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Η Ομοσπονδία εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του κ. Πολάκη, με αφορμή και την πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου και τον κατηγορεί για ψεύδη και στοχοποίηση της Δικαιοσύνης.

«Αφού λέει ψέματα για την ώρα που μεταφέρθηκαν οι νεκροί και οι τραυματίες στα Νοσοκομεία απέδειξε για μία ακόμα φορά, πόσο «καλή δουλειά» κάνει για λογαριασμό του εντολοδόχου του κυρίου Τσίπρα, στο να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα ζητήματα. Ασχολείται με τα «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», στοχοποιώντας για άλλη μία φορά την Δικαιοσύνη» αναφέρει στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Σε μια κίνηση, που αποδεικνύει περίτρανα, ότι απαξιώνει πλήρως όλους τους οργανωμένους θεσμούς της Πολιτείας, τους οποίους ως Υπουργός είναι υποχρεωμένος να σέβεται, επιλέγει αυτή την φορά να επιτεθεί στην Πρόεδρο Πρωτοδικών, που «τόλμησε» να εκδώσει απόφαση εις βάρος του, καταδικάζοντας τον να πληρώσει 25.000 ευρώ για όσα συκοφαντικά έχει γράψει στο FACEBOOK για την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο της κύριο Γιαννάκο».

Η ΠΟΕΔΗΝ σημείωνει ότι από το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο κ. Πολάκης προκύπτει ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την απόφαση της Δικαιοσύνης και σχολιάζει: «Ο κύριος Πολάκης θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι μόνο σε Δημοκρατίες τύπου Μαδούρου, οι πολιτικοί είναι υπεράνω του νόμου και των δικαστικών αποφάσεων».

Σημειώνει δε ότι όλα αυτά «γίνονται υπό την άτυπη κάλυψη της Κυβέρνησης, του κυρίου Πρωθυπουργού, ο οποίος παρακολουθεί σιωπηρά για μία ακόμα φορά την εκτροπή του Υπουργού του, χωρίς να αντιδρά, όπως έχει κάνει δεκάδες φορές στο παρελθόν, παρέχοντας του με τον τρόπο αυτό την κάλυψη του».

Για την ουσία «του υβριστικού παραληρήματος Πολάκη», όπως το χαρακτηρίζει, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι έλαβε ακριβές αντίγραφο της απόφασης στις 24 Ιουλίου και θεώρησε ότι δεν πρέπει να το κοινοποιήσει τις πρώτες ημέρες της τραγωδίας.