Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Η ΝΔ καταγγέλλει μεθόδευση της κυβέρνησης για το πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η ΝΔ στην διαρροή από την πλευρά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου σε site που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ επιστολής προς την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιάρας η πρόεδρος της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής διέρρευσε την είδηση ότι η επιτροπή καλεί την Μαρέβα Γκραμπόφσκι να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις και συμπληρωματικά στοιχεία για την δήλωση «πόθεν έσχες» κατά την περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ΝΔ καταγγέλλει κατ’ αρχήν ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου διέρρευσε την επιστολή, η οποία περιέχει εμπιστευτικά στοιχεία και καλεί τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να πάρει θέση στο θέμα. Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Τσιάρας υπάρχει σαφής μεθόδευση από την κα Χριστοδουλοπούλου, πιθανότατα και με συμμετοχή της κυβέρνησης – να επαναφέρουν το θέμα με το πόθεν έσχες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην επιφάνεια παρότι η Επιτροπή πόθεν έσχες αποφάσισε ομόφωνα να κλείσει.

Κύκλοι της Βουλής που ρωτήθηκαν σχετικά απάντησαν πως «στο πλαίσιο ελέγχου από ορκωτό λογιστή ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από την κυρία Μητσοτάκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει