Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Οι SepticFlesh ανακοίνωσαν και επίσημα την εμφάνισή τους στο Βόλο

Πρώτος σταθμός της ολιγοήμερης εγχώριας περιοδείας του το Golden R. Festival partI και το Lab Art την Παρασκευή +13 Απριλίου

Διανύοντας την δεύτερη εφηβεία τους ή αλλιώς την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους με την κυκλοφορία του Codex Omega album τους, αφού ήρθε και τοποθετήθηκε στην κορυφή με τους καλύτερους δίσκους του σκληρού ήχου και έχοντας μόλις ολοκληρώσει μία καταδρομική περιοδεία στις Η.Π.Α. με support μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ιστορίας του σκληρού ήχου, τους μεγάλους Dark Funeral και λίγο πριν συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, οι SepticFlesh επιστρέφουν στην έδρα τους, την Ελλάδα, για μία ολιγοήμερη περιοδεία κατά την οποία θα πραγματοποιήσουν 6 εμφανίσεις, μεταξύ αυτών και σε έναν παραδοσιακά αγαπημένο τους προορισμό, την πόλη του Βόλου και το Golden R. Festival στην μουσική σκηνή του Lab Art την Παρασκευή και 13 Απριλίου.

Event: https://www.facebook.com/events/1068866073253053/

Σύμφωνα με το επίσημό τους προφίλ στο facebook, το επερχόμενο Greek Tour έχει ως εξής:

Στο πλευρό τους για την εμφάνισή τους στο Βόλο έχουν ήδη ανακοινωθεί οι On Thorns I Lay, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση και του υπόλοιπου line up του Golden R. Festival, το οποίο όπως έχει ήδη ανακοινωθεί φέτος θα πραγματοποιηθεί σε τρία διαφορετικά μέρη.

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει