Η Ζέττα Μακρή ζητά αναλυτική ενημέρωση για το Δικαστικό Μέγαρο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Β. κ. Στρατηγόπουλο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττας Μακρή σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υποδομών που παρουσιάζει το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

Η κ. Μακρή ανταποκρινόμενη στην δημοσία έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Στρατηγόπουλου, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ζητώντας προς ενημέρωσή της, την σύνταξη μίας αναλυτικής κατάστασης με όλα τα υπαρκτά προβλήματα υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου. Κλείνοντας, από την πλευρά της η κ. Μακρή, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει στο μέτρο και στον βαθμό ευθύνης που της αναλογεί, το δίκαιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου.

Η επιστολή της Ζέττας Μακρή στον Δικηγορικό Σύλλογο:

Κύριε Πρόεδρε,

Ακούγοντας τη δημοσία έκκλησή σας στην μεσημεριανή εκπομπή του κυρίου Δημήτρη Μαρέδη για τα προβλήματα που ανακύπτουν με τις υπάρχουσες υποδομές του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου και την, μέχρι τώρα,κατά την εκτίμησή σας, απουσία σοβαρών πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους, σας παρακαλώ πολύ να μου αποστείλετε,προς ενημέρωση μου, μία αναλυτική κατάσταση των υπαρκτών κτηριακών ζητημάτων ώστε να τα προωθήσω, αρμοδίως, στο μέτρο και στον βαθμό της ευθύνης μου.

Παρακαλώ να ενημερώσετε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας για την επιστολή μου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει