Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

INNERWISH: Ανακοίνωσαν το όνομα του νέου τους τραγουδιστή και διασκευή στους Warlord (Photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του συγκροτήματος, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Γεια σας! Ήταν μία πολυάσχολη, αλλά δημιουργική περίοδος στο στρατόπεδο των INNERWISH και ήρθε επιτέλους η ώρα για λίγη ενημέρωση.

Επιτέλους, η αναζήτηση για το νέο μας τραγουδιστή, μετά την περσινή αποχώρηση του Μπάμπη Αλεξανδρόπουλου, έφτασε στο τέλος της.

Είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι και περήφανοι που σας ανακοινώνουμε ότι ο Γιώργος Εικοσιπεντάκης θα είναι η φωνή των INNERWISH από εδώ και στο εξής!

Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος τραγουδιστής και ταιριάζει απόλυτα τόσο με το παρελθόν, όσο και με τα μελλοντικά σχέδια της μπάντας.

Η πρώτη μας εμφάνιση με τον Γιώργο θα είναι στο Metal From Hellas Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Gagarin 205 Live Music Space στην Αθήνα.

Πριν από αυτό όμως, θα μπορέσετε να ακούσετε μία διασκευή που κάναμε, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη ηχογράφηση με τον Γιώργο στα φωνητικά και τον Φραγκίσκο Σαμοΐλη στα drums. Η διασκευή είναι στο κλασικό κομμάτι των WARLORD, “Black mass”, η οποία θα συμπεριλαμβάνεται στην κυκλοφορία “Sons Of A Dream – A tribute to Warlord”.

Εκτός όλων αυτών, δουλεύουμε πάνω σε κομμάτια για το επόμενο studio άλμπουμ μας. Μερικά ήδη διαμορφώνονται και θα ανακοινωθούν περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι INNERWISH επιστρέφουν και τα καλύτερα έρχονται! The desires are burning more than ever!

ΔΕΙΤΕ τη φωτογράφιση του νέου line-up του συγκροτήματος:

541564_10151261323242041_10729133_n.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει