Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΚΑΙΡΟΣ – ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΟΛΥΔΑ για το Βόλο στο Marconi 96,1: Χιόνι μέσα στην πόλη από το βράδυ της Πέμπτης – Πτώση της θερμοκρασίας και κρύο!

ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΚΟΥΣΤΕ την πρόγνωση του Διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη

Χιονοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στο  Βόλο προέβλεψε, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο Μετεωρολόγος – Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο κ. Κολυδάς: “Απ’ ότι δείχνουν τα στοιχεία τα τελευταία και στο Βόλο θα πρέπει να χιονίσει από το βράδυ της Πέμπτης, με ασθενείς βέβαια στην αρχή χιονοπτώσεις, περισσότερο απ’ ότι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία τα προγνωστικά για την Παρασκευή.

Την Παρασκευή σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχουμε χιονοπτώσεις στο Βόλο. Τώρα, εάν καταφέρει να το στρώσει ή όχι, εξαρτάται και από την μάζα.

Σαν μέγιστη θερμοκρασία, την Πέμπτη στο Βόλο, το πρωί που θα ξεκινήσει η μέρα θα είναι περίπου στους 5 βαθμούς Κελσίου και θα πέφτει προοδευτικά, το βράδυ θα είναι κοντά στο 0, οπότε την Παρασκευή, που όπως είπαμε θα έχει χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν θα ξεπεράσουμε τους 1 με 2 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς υπό το 0 το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο. Αυτά για την περιοχή του Βόλου, όπου αργότερα θα παραμείνει το κρύο και κάποια τοπική συννεφιά.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει