Κάλεσμα Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα) προς τους Βολιώτες: Δύο λόγοι για να έρθετε στην αποψινή μας συναυλία στο Βόλο

“Είναι σημαντική εμφάνιση, όχι μόνο για το συγκρότημά μας…”

Κάλεσμα προς τους Βολιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την ζωντανή τους εμφάνιση στο Βόλο και στο Τεχνόπολις Stage το βράδυ του Σαββάτου για δύο λόγους, απηύθυνε κατά την διάρκεια της συνέντευξή του στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, η φωνή του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα, Γιώργος Παντελιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

“Ενώ δεν είμαστε σε τροχιά συναυλιών, δεν είμαστε σε περιοδεία, επειδή ένας πάρα πολύ όμορφος και νέος χώρος στο Βόλο ανοίγει τα φτερά του από παιδιά τα οποία αγαπούν τη μουσική και έχουν όνειρα για να προσφέρουν στον τόπο τους και επειδή εμείς πάντοτε τα παιδιά που ξεκινούν νέες προσπάθειες, που τολμούν με αισιοδοξία, με πίστη και με αγώνα σ’ αυτή τη χώρα, αυτή την περίοδο προσπαθούν να προσφέρουν στον τόπο τους και στον πολιτισμό, είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε από το στούντιο και να κάνουμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι, που πάντα ήταν ένας πολύ όμορφος προορισμός ο Βόλος, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Είναι δύο οι λόγοι που πρέπει να έρθουν το Σάββατο να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε μαζί. Πρώτον διότι θα ακουστούν όμορφα τραγούδια, θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα δούμε ότι πάμε παρακάτω δυνατά, δηλαδή θα μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθήσουν από κοντά άλλη μια φορά, όπως πάντα μας τιμάει ο Βόλος. Αλλά να στηρίξουν και την προσπάθεια και το ξεκίνημα ενός χώρου που έρχεται να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη στα πολιτιστικά δρώμενα του Βόλου. Είναι πολύ σημαντικό μια πόλη να έχει έναν, δύο, τρεις χώρους, αν είναι δυνατόν και παραπάνω, που να μπορούν να έρθουν άνθρωποι είτε ντόπιοι να δείξουν την δουλειά τους, είτε άνθρωποι από άλλες πόλεις να διαδώσουν το μήνυμα της δουλειάς τους. Οπότε το Σάββατο είναι σημαντική εμφάνιση, όχι μόνο για το συγκρότημά μας”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει