Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κάλεσμα βουλευτή Στεργίου μέσα από το Marconi 96,1 F.M.: Να γίνει ο Βόλος Τρούμπα; Όχι στις ΝΑΤΟϊκές βάσεις!

ΗΧΗΤΙΚΟ: Κάλεσε όλους τους Μαγνησιώτες να αντιδράσουν στις 23 Οκτώβρη, τονίζοντας ότι είναι “άθλιο να λέγεται σαν επιχείρημα ότι 350 οικογένειες Αμερικανών, που θα έρθουν στο Βόλο, θα αφήσουν δολάρια”

Κάλεσμα προς όλους τους Μαγνησιώτες να αντιδράσουν στα κυβερνητικά σχέδια για την αμερικανονατοϊκή παρουσία και στο Βόλο, απηύθυνε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

“Είναι άθλιο”, τόνισε ο βουλευτής, “να λέγεται σαν επιχείρημα ότι 350 οικογένειες Αμερικανών, που θα έρθουν στο Βόλο, θα αφήσουν δολάρια. Του πάει η αξιοπρέπεια του κάθε Βολιώτη να εξαγοράζεται για τα δολάρια; Να γίνει δηλαδή ο Βόλος Τρούμπα; Εκεί θα γυρίσουμε τώρα, στην δεκαετία του 1960, καλωσήρθε το δολάριο; Το λέω λίγο απλοϊκά, αλλά αυτό είπε χθες ο Καμμένος. Δηλαδή να εξαγοραστεί η συνείδηση και να αφήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια, την εθνική μας κυριαρχία, έρμαια στα χέρια των Αμερικανονατοϊκών. Μέχρι πού θα πάει η κατρακύλα τους δηλαδή;”

Ο κ. Στεργίου, τέλος, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Μαγνησιώτες, ακόμα και σε αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, να παραβρεθούν στην κινητοποίησε της 23ης Οκτωβρίου στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει