ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – S.O.S. από τον Δήμαρχο Σκιάθου: Έρχονται χωρίς κανέναν έλεγχο δια θαλάσσης και από αέρος, ακόμα και από την Ιταλία και τη Μ. Βρετανία

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αν συμβεί το οτιδήποτε, δεν έχουμε την υποδομή να το αντιμετωπίσουμε…”

Στην καταγγελία της ανύπαρκτης ενημέρωσης και του υγειονομικού ελέγχου, όσων ταξιδεύουν, είτε με το πλοίο της γραμμής, είτε με αεροπλάνα, προς το νησί του Παπαδιαμάντη, προχώρησε ο Δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Όπως εξήγησε ο κ. Τζούμας, παρατηρήθηκαν φαινόμενα, ακόμα και Ιταλών που έφτασαν στο νησί για να ενοικιάσουν κατάστημα για την θερινή σεζόν, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Όπως είπε μάλιστα, αν και το αεροδρόμιο συνεργάζεται, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε βεβαίως στο πλοίο της γραμμής η σχετική ενημέρωση σε όσους αποβιβάζονται, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στην πολιτεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο να παρακολουθεί χωρίς καμιά ενέργεια απλά τις εξελίξεις.

“Είμαστε ανοχύρωτοι”, κατέληξε ο ο κ. Τζούμας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν συμβεί το οτιδήποτε δεν έχουμε την υποδομή να το αντιμετωπίσουμε…”

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει