“Κλείδωσε” με την Easy Jet: Ο Βόλος συνδέεται αεροπορικά με το Λονδίνο

Αρχικά για δύο μήνες, από τον ερχόμενο Ιούλιο, με 20 συνολικά δρομολόγια, δύο την εβδομάδα, με αεροσκάφη των 188 θέσεων

Σε συμφωνία πιλοτικής εφαρμογής από τον Ιούλιο του 2018 και για δύο μήνες, δρομολογίων που θα συνδέσουν τον κρατικό αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου με το Λονδίνο υπήρξε, όπως έγινε γνωστό από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, με στελέχη της γνωστής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Easy Jet που βρέθηκαν στο Βόλο την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση που πραγματοποίθηκε στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας μεταξύ στελεχών της εταιρείας Easy Jet, του περιφερειάρχη και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, παρουσία και φορέων του τουρισμού της περιοχής, “κλείδωσε” η συμφωνία έναρξης δρομολογίων από τον ερχόμενο Ιούλιο και για δύο μήνες, με συνολικά 20 δρομολόγια, δύο την εβδομάδα, με αεροσκάφη των 188 θέσεων.

Τα στελέχη της εταιρείας μάλιστα δεσμεύτηκαν για την διαφήμιση του προορισμού, ελπίζοντας ότι μέσα σε αυτό το δίμηνο θα τεθούν οι βάσεις ώστε η γραμμή να μονιμοποιηθεί.

Οι βάσεις της συμφωνίας τέθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες σε διεθνή τουριστική έκθεση, με τους εκπροσώπους της εταιρείας να κινούνται τελικά γρήγορα και η συμφωνία να προχωρά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει