Κολυνδρίνη στο Marconi 96,1: Πρέπει να πειθαρχίσουμε στο αυτονόητο. Μένουμε σπίτι για να προφυλαχθούμε. Ούτε το αλκοόλ θα τελειώσει, ούτε ο καφές!

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Για να ζήσουμε το θετικό σενάριο και όχι το αρνητικό, θα πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, στον απόηχο της συνάντησης στη Λάρισα, στην οποία και συμμετείχε, μεταξύ επιστημόνων και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, γνωστοποιώντας το περιεχόμενο της ενημέρωσης που έλαβε αλλά και τα μέτρα στα οποία έχει προχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Η κα Κολυνδρίνη, αφού τόνισε ότι ακόμα είμαστε στην αρχή, εξήγησε ότι πρόκειται για έναν ισχυρό και ανθεκτικό ιό, ο οποίος μεταδίδεται πανεύκολα και δεν έχει ακόμα οριοθετηθεί η συμπεριφορά του και έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μην υποτιμήσουν το φαινόμενο και να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους και μένοντας στο σπίτι.

“Μένουμε σπίτι για να προφυλαχθούμε. Δεν μπορούμε να κατακλίζουμε τα τσιπουράδικα και τις καφετέριες και έχει πολιτικό κόστος αυτό που λέω, ούτε το αλκοόλ θα τελειώσει, ούτε ο καφές θα τελειώσει. Και οι Ιταλοί ούνα φάτσα, ούνα ράτσα με τους Έλληνες είναι, απαξίωναν με τον ίδιο τρόπο και σήμερα στις εντατικές κάνουν διαλογές ποιούς θα αφήσουν μέσα και ποιούς θα βγάλουν έξω. Πρέπει να πειθαρχίσουμε στο αυτονόητο. Να περιοριστούμε στην παραμονή στο σπίτι. Θα πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς και να μην τους υποτιμούμε, τόνισε η κα Κολυνδρίνη και εν συνεχεία αναφέρθηκε στα μέτρα  που έχει λάβει η Περιφέρειας Θεσσαλίας αναλυτικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει