Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κολυνδρίνη στο Marconi 96,1: Αλλάζουμε τις εισόδους του Βόλου – Έτσι θα γίνεται τις επόμενες μέρες η κυκλοφορία προς ΠΕΒ

ΗΧΗΤΙΚΟ: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων στον Γιώργο Κουμιώτη

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, αποκαλύπτοντας όλα τα προς δημοπράτηση έργα σε όλους τους τομείς και σε όλους τους δήμους της Μαγνησίας.

Η κα Κολυνδρίνη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που θα πραγματοποιηθούν μέσω εργολαβιών στις δύο εισόδους της πόλης, τόσο από την πλευρά του Βελεστίνου – ΠΕΒ, όσο και από την πλευρά των Μικροθηβών – Ν. Αγχιάλου. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, μέρος του κομματιού μεταξύ της αερογέφυρας του περιφερειακού και του ΠΕΒ έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εργολάβος θα προχωρήσει στην αποξήλωση του οδοστρώματος, ώστε σταδιακά να προχωρήσει με νέο τάπητα, στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα. Αναφορικά με το πώς θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία, η κα Κολυνδρίνη είπε ότι το ρεύμα καθόδου θα μετατραπεί σε διπλής κυκλοφορίας.

Εν συνεχεία η αντιπεριφερειάρχης, ξεκινώντας από την Αγριά του Βόλου και φτάνοντας μέχρι τον Αλμυρό, ανέλυσε δήμο – δήμο τα εν εξελίξει και εν αναμονή έργα, σε όλους τους τομείς, από έργα οδοποιίας μέχρι και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει