Κραυγή απόγνωσης από τον πρόεδρο Φοροτεχνικών Μαγνησίας στο Marconi 96,1: “Πνιγόμαστε, δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να αρρωστήσουμε, είμαστε άνθρωποι…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Όχι σε πρόστιμα που προέρχονται από λάθη των φοροτεχνικών…”

Σε μια εξαιρετικά φορτισμένη συνέντευξη, όπου η απόγνωση του προέδρου του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στον κλάδο, ο κ. Δημήτριος Παππάς, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Καταθέτοντας την εκτίμησή του για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση και ειδικότερα αυτήν που θα έλθει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ως απόρροια της υγειονομικής κρίσης και των όσων προκάλεσε στην δημόσια διοίκηση, στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά και στην πραγματική οικονομία, ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε να δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι ο κλάδος έχει φτάσει κυριολεκτικά στα όριά του.

Ο κ. Παππάς μίλησε για μία άνιση μάχη με τον χρόνο εκ μέρους των φοροτεχνικών, οι οποίοι έβαλαν πλάτη κατά τα κοινώς λεγόμενα κατά το χρονικό διάστημα της καραντίνας, αλλά πλέον έχουν φτάσει στα όριά τους, αφού πλέον τα ζητηθέντα από την κυβέρνηση και σε συγκεκριμένους χρόνους, δεν τους επιτρέπουν αφενός μία φυσιολογική ζωή και αφετέρου προκαλούν πολλά λάθη, χωρίς βεβαίως σε όλο αυτό να συνυπολογίζεται και το οικονομικό πλήγμα που δέχεται ο ήδη εξαντλημένος από τα χρονοδιαγράμματα κλάδος.

Τέλος, ο κ. Παππάς επανέλαβε το αίτημα και της Ομοσπονδίας να μην επιβληθούν πρόστιμα εξαιτίας των όσων λαθών σημειώθηκαν όλο αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει