Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κρεβατομουρμούρα 312 φορές το χρόνο

Το να καβγαδίζει ένα ζευγάρι είναι πολύ συχνό φαινόμενο είτε πρόκειται για θέματα σοβαράή για λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Βρετανία, ένα φυσιολογικό ζευγάρι καβγαδίζει κατά μέσο όρο, περίπου 312 φορές το χρόνο.

Η έρευνα αναφέρει ότι η πιο συνηθισμένη ώρα για ένα ζευγάρι να καβγαδίσει, είναι στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, για περίπου 10 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες είναι αυτές που ενοχλούνται ευκολότερα με τις καθημερινές συνήθειες του συντρόφου τους και ξεκινούν τον καβγά.

Τα πιο συχνά παράπονα των γυναικών αφορούν το ρολό της τουαλέτας, που δεν αντικαθίσταται αφότου τελειώσει, τη συχνή αλλαγή καναλιών στην τηλεόραση, αλλά φυσικά και το καπάκι της λεκάνης.

Όσο για τους άντρες συνήθως γκρινιάζουν όταν η σύντροφός τους κάνει πολύ ώρα για να ετοιμαστεί, ενώ δεν χαίρονται καθόλου όταν τους προτείνει να κάνουν κάποια δουλειά μέσα στο σπίτι.

Στην έρευνα συμμετείχαν 3000 ενήλικες. Το συχνότερο μέρος για να καβγαδίσει ένα ζευγάρι είναι η κουζίνα, ενώ οι 8 στους 10 παραδέχονται ότι κάνουν δουλειές του σπιτιού μόνο μετά από τη συνεχή γκρίνια του συντρόφου τους.

Τέλος, ένας στους πέντε Βρετανούς θεωρούν ως αιτία διαζυγίου τα βρώμικα ποτήρια μέσα στο νεροχύτη, τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα, αλλά και τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στο σπίτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει