Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κύπρος: Μετά από 31 χρόνια αποφυλακίστηκε ο μακροβιότερος κατάδικος

Ο Παναγιώτης Καυκαρής είχε καταδικαστεί τρεις φορές σε ισόβια για τη δολοφονία ενός 45χρονου και των δύο παιδιών του – Έβαλε βόμβα στο αυτοκίνητό του

Την πύλη εξόδου των Φυλακών πέρασε μετά από 31 χρόνια ο μακροβιότερος κατάδικος στη Κύπρο. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Καυκαρή, ο οποίος είχε καταδικαστεί τρεις φορές σε ισόβια για την δολοφονία του 45χρονου Πανίκου Μιχαήλ και των παιδιών του Χρήστου και Μιχάλη, δεκατριών και έντεκα χρόνων, αντίστοιχα στις 10 Ιουλίου του 1987.

Ο Καυκαρής ήταν οδηγός στην Ελληνική Πρεσβεία στη Κύπρο και διέπραξε το έγκλημα με οδηγίες άλλων τους οποίους κατονόμασε με αμοιβή 100 λίρες Κύπρου. Ο στόχος ήταν ο Πανίκος Μιχαήλ, αλλά στο αυτοκίνητο του στο οποίο είχε τοποθετήσει βόμβα ο Καυκαρής μπήκαν και τα παιδιά του με αποτέλεσμα και οι τρεις να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο Παναγιώτης Καυκαρής υπέβαλε δύο φορές αίτημα για επ’ αδεία αποφυλάκιση και απορρίφθηκε. Οι απορριπτικές αποφάσεις είχαν ακυρωθεί από το δικαστήριο. Η τρίτη αίτηση του ήταν επιτυχής και έτσι αποφυλακίστηκε με όρους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει