Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Λοβέρδος: Θέλουν να μείνουν απόρρητες οι πομπές τους

Βέλη κατά της κυβέρνησης, στην οποία καταλόγισε ότι θέλει «να μείνουν απόρρητες οι πομπές τους», εκτόξευσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι αφορούν την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την κατάθεση απόρρητων εγγράφων, αλλά και τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για το ζήτημα, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «εγώ δεν απειλούμαι, απειλείται ο δημοσιογράφος που θα αναζητήσει τα έγγραφα».

Τόνισε επίσης ότι δεν κατέθεσε τα έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής, αλλά «για να είναι αναγνωστέα από όποιον βουλευτή το επιθυμεί», ενώ υπογράμμισε ότι ουδέποτε στο παρελθόν διέρρευσε το περιεχόμενο απόρρητου εγγράφου από τη Βουλή.

Σημείωσε, δε, ότι τήρησε τη διαδικασία που προβλέπει την κατάθεση απόρρητων εγγράφων.

Είπε επιπλέον ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ήταν εκείνος που δημοσιοποίησε τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει