Μαραβέγιας στο Marconi 96,1: Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φύγει αυτός ο υπόκοσμος που έχει βρεθεί στα γρανάζια της εξουσίας

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Επικαλούνταν ένα ηθικό πλεονέκτημα το οποίο τελικά δεν το είδαμε ποτέ. Είδαμε σε αυτή τη διαδρομή Πετσίτηδες, Πολάκηδες, ανθρώπους που επέδειξαν πρωτοφανή αλαζονεία…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο συμπολίτης γιατρός και στέλεχος εκ του Μητρώου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Μαραβέγιας τόνισε: “Υποφέραμε, υπερφορολογηθήκαμε, πληρώσαμε υπέρογκες εισφορές, είδαμε το ΦΠΑ σε ότι αγοράζουμε να αυξάνει δραματικά, ζήσαμε μια επιδρομή στην τσέπη μας η οποία ουσιαστικά βρέθηκε να είναι καταδικαστική για τη γενιά μου, να μην μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ενδεχομένως αυτά που μπόρεσαν να προσφέρουν σε εμάς οι γονείς μας. Αυτό αν θέλετε με σήκωσε και από την βόλεψή μου και μου έδωσε την ώθηση, σε συνδυασμό βέβαια με την έμπνευση που βρήκα στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, να μπω σε μια διαδικασία, ουσιαστικά από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ μέχρι σήμερα, να μπω λοιπόν σε μια διαδικασία κινητοποίησης και αγώνα μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ, ώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φύγει αυτός ο εν μέρει, ας μου επιτραπεί η έκφραση, υπόκοσμος που έχει βρεθεί στα γρανάζια της εξουσίας.

Κοιτάξτε να δείτε, είναι λίγο ακραίος ο όρος που χρησιμοποίησα, αλλά υπήρξαν και αρκετά φαινόμενα ανθρώπων που έδειξαν λαιμαργία για την εξουσία, επικαλούνταν ένα ηθικό πλεονέκτημα το οποίο τελικά δεν το είδαμε ποτέ. Είδαμε σε αυτή τη διαδρομή Πετσίτηδες, Πολάκηδες, ανθρώπους που επέδειξαν πρωτοφανή αλαζονεία και νομίζω έδειξαν και λαιμαργία. Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί όταν από την μία κατηγορούσε τις ελίτ και από την άλλη απολάμβανε τα κότερα των ελίτ.

Όλα αυτά βέβαια αυτή τη στιγμή δε νομίζω, τα λέω για να βάλω και μόνος μου την τελεία, ότι πρέπει να έχουν θέση στην προεκλογική περίοδο, ήταν αν μου επιτρέπετε μία μικρή παρένθεση. Νομίζω ότι αυτό τον καιρό μέχρι την 7η Ιουλίου θα πρέπει να επικρατήσει ο προγραμματικός λόγος, οι πολιτικές θέσεις, μία αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αντιπάλους σε επίπεδο αμιγώς πολιτικό…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει