Μάριος Ηλιόπουλος (Nightrage): Με περιοδεία στην Ελλάδα ξεκινάμε την προώθηση του νέου μας album

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο ηγέτης του ελληνο-σουηδικού συγκροτήματος μίλησε στην θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή “Golden Rules”, η οποία επέστρεψε στα ερτζιανά και στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου

Την είδηση ότι οι Nightrage ξεκινούν την περιοδεία για την προώθηση του νέου τους δίσκου “Wolf to Man”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου, από την Ελλάδα, έβγαλε ο ιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος, Μάριος Ηλιόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή “Golden Rules” του Αντώνη Κουμιώτη, η οποία επέστρεψε στα ερτζιανά και στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Μάριος, το συγκρότημα αναμένεται όχι απλά να ανοίξει την περιοδεία του από την Ελλάδα με μία ή δύο εμφανίσεις, αλλά πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα ολοκληρωμένο tour, περιλαμβάνοντας σε αυτό και μικρότερες πόλεις – προορισμούς και μάλιστα όσες περισσότερες είναι δυνατόν.

Ο Μάριος, μιλώντας στην εκπομπή, από την οποία διοργανώνεται το επί σειρά ετών το φημισμένο Golden R. Festival στο Βόλο, έδωσε μία χορταστική συνέντευξη, μιλώντας για το παρελθόν των Nightrage, τα πρώιμα χρόνια των Exhumation, τα χρόνια που πέρασαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Σουηδία αλλά και για το τώρα. Για το νέο πόνημα του συγκροτήματος, την διαδικασία παραγωγής του, στο στιχουργικό του υπόβαθρο και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Την εκπομπή Golden Rules μπορείτε να ακούτε κάθε Τετάρτη βράδυ 21.00 με 00.00 και διαδικτυακά …ΕΔΩ ή …ΕΔΩ!

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Μάριου Ηλιόπουλου:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει