Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Με καθημερινή πάσα Γαλάτη στον Χελάκη, το Marconi 96,1 φτιάχνει και αθλητική ζώνη…!!!

Σε συμφωνία και με τον Απόστολο Γαλάτη το Radio Marconi 96,1 F.M., ενώ η εκπομπή του Γιώργου Χελάκη στο Θέμα Radio θα αναμεταδίδεται καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Μαρέδη, ακολούθησε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καζάκη, εν συνεχεία ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Θεμα Radio (Χελάκης, Τρακουσέλης, Πρετεντέρης, Μπογδάνος, Μακρυγιάννης, Πολλάτος, Αδαμόπουλος κ.α.), μέρος του προγράμματος του οποίου τις επόμενες ημέρες θα αναμεταδίδεται από το Radio Marconi 96,1 F.M. στην Μαγνησία, ακολούθησε η προσθήκη του Βάγιου Σταυρόπουλου, την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες τοπικές και πριν λίγες ώρες ήρθε η συμφωνία με τον Απόστολο Γαλάτη.

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. φαίνεται ότι με αφορμή και τη συνεργασία τους με το ΘΕΜΑ Radio, το οποίο στο ντεμπούτο του εμφανίζεται με μία πανίσχυρη αθλητική ζώνη τόσο από Δευτέρας έως Παρασκευή, όσο και τα Σαββατοκύριακα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν και την δική τους, προσθέτοντας ωστόσο χαρακτήρα τοπικό και μάλιστα με καθημερινή και δυναμική παρουσία.

Κάπως έτσι συνέβη και ο γνώριμος στη συχνότητα και από το παρελθόν, Απόστολος Γαλάτης, επιστρέφει δυναμικά στο Radio Marconi 96,1 F.M. και μάλιστα για να πασάρει καθημερινά στον Γιώργο Χελάκη, η εκπομπή του οποίου στο Θέμα Radio θα αναμεταδίδεται καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα.

Ποιά θα είναι όλα τα πρόσωπα γύρω από τον καπετάνιο των ερτζιανών Γιώργο Κουμιώτη, ποιό θα είναι το τελικό πρόγραμμα και πότε ξεκινά η μετάδοσή του… προσεχώς στον αέρα των 96,1 F.M.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει