Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη νέα βολιώτικη Aroma Pack στην 12η Agrothessaly

Εξειδικεύεται στις συσκευασίες Βοτάνων και Αγροτικών Προϊόντων, στις συσκευασίες και εμφιαλώσεις Ελαιόλαδων και Ελαίων, μέχρι και την δημιουργία του Branding της επιχείρησης

Εντυπωσίασε για το πλήθος των εξειδικευμένων υπηρεσίων της, την κατάρτηση των στελεχών της, κυρίως όμως για τους ανθρώπους πίσω αυτήν. Ο λόγος για τη νέα βολιώτικη επιχείρησης Aroma Pack και την παρουσία της στην 12η Agrothessaly, η συμμετοχή στην οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 44.246 επισκέπτες.

H φετινή Agrothessaly, που διοργανώθηκε από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου από τον δήμο Λαρισαίων και την ΔΕΘ-Helexpo στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης της Λάρισας, κατέγραψε επίσης πάνω από 60% αύξηση στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από Ελλάδα και Βουλγαρία, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία και Ολλανδία.

Μεταξύ των εταιρειών που ξεχώρισαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα και η βολιώτικη Aroma Pack, η οποία, πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 ασφάλειας τροφίμων, εξειδικεύεται μεταξύ άλλων και στις συσκευασίες Βοτάνων και Αγροτικών Προϊόντων, στις συσκευασίες και εμφιάλωσεις Ελαίων μέχρι και την δημιουργία του Branding της επιχείρησης.

Όπως εξηγεί ο Αλέξανδρος Μπαϊράμης, επικεφαλής του πολλά υποσχόμενου εγχειρήματος, “ο κόσμος και ειδικά οι παραγωγοί, κυρίως οι μικροί και μεσαίοι, έδειξαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον στις υπηρεσίες μας, καθώς μέσα από αυτές βρήκαν λύσεις για την προώθηση των προϊόντων τους”.

Στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία ενός συσκευαστηρίου που θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες του μικρού και μέσου παραγώγου, ώστε να προωθήσει τα προϊόντα του σε αντάξια της ποιότητάς τους τιμές.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι ένα ποιοτικό προϊόν μπορεί να βρει το δρόμο του στην αγορά μέσω τις σωστής συσκευασίας και να ανταμειφθεί με αυτό που πραγματικά αξίζει και όχι σε χαμηλές τιμές υπερχοντρικής.

Για να γίνει αυτό πράξη δημιουργούν συσκευασίες που αναδεικνύουν το προϊόν, ενώ ταυτόχρονα κλείνουν και διατηρούν όλα τα αρώματα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα.

Ο παράγωγος πλέον σε συνεργασία με την Aroma Pack μπορεί να γίνει ο ίδιος διαπραγματευτής της τιμής στην οποία θα φτάσει στα ράφια των τελικών σημείων πώλησης.

H Aroma Pack έχει την έδρα της στο Βόλο και πιο συγκεκριμένα στη Ν. Ιωνία, Θεσσαλίας 7 – Ρόδου, με τηλέφωνο επικοινωνίας 24214 00498.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει