Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μεϊκόπουλος και Δραμητινός στο Κέντρο Προσφύγων «ΜΟΖΑ» στο Βόλο

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας Προσφύγων «Μόζα» στο Βόλο πραγματοποίησαν την Κυριακή, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με το Διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Μάνθο Δραμητινό και κλιμάκιο νοσοκομειακών γιατρών, αποτελούμενο από τους κ.κ. Μιχάλη Μεϊκόπουλο και Ηλία Καραμέτο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Το προηγούμενο διάστημα από τις πρώτες αφίξεις προσφύγων που έγιναν στην εβδομάδα, είχε ζητηθεί ενημέρωση από τον υπεύθυνο της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής, για προβλήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ελλείψεις. Ήδη το Νοσοκομείο έχει ανταποκριθεί με προμήθεια φαρμακευτικού υλικού για την καλή λειτουργία του ιατρείου.

Ο Βουλευτής, ο Διοικητής και το κλιμάκιο των γιατρών που τους συνόδευσε καλωσόρισαν τους πρόσφυγες και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υποσχέθηκαν δε, ότι για άλλη μια φορά η πολιτεία, το νοσοκομείο και η κοινωνία της Μαγνησίας θα σταθούν δίπλα τους”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει