Μεϊκόπουλος στο Marconi 96,1: Ακούω τις κριτικές, έγιναν όμως πράγματα στη Μαγνησία – Αυτό που ζητάω είναι να κριθώ δίκαια

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Συμφωνώ, ήμουν επικοινωνιακά ανεπαρκής… Δεν υπάρχει όμως θέμα μεγάλο στη Μαγνησία που δεν επικοινωνήθηκε με τον οποιοδήποτε τρόπο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε ο πρώτος σε ψήφους Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, απαριθμώντας δράσεις και παρεμβάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του.

Ο κ. Μεϊκόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ακούω τις κριτικές. Δεν μπορούμε όμως να αποκρύψουμε τα πεπραγμένα. Ότι και να λένε, έχουν γίνει πράγματα στη Μαγνησία, τα οποία αφορούν την κοινωνική καθημερινότητα και έχουν βοηθήσει κόσμο. Το αν αυτό δεν επικοινωνήθηκε σωστά, εγώ το ακούω και εν πολλοίς και την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε, συμφωνώ, ήμουν επικοινωνιακά ανεπαρκής και όχι μόνο και σε διάφορα άλλα ζητήματα τα προσπάθησα, αλλά δεν τα πέτυχα, δεν δέχομαι όμως εξ’ ολοκλήρου και στο 100% κριτικές οι οποίες γίνονται εκ του πονηρού. Δεν υπάρχει θέμα μεγάλο στη Μαγνησία που δεν επικοινωνήθηκε με τον οποιοδήποτε τρόπο κάτω στα κέντρα λήψης των αποφάσεων”.

Ερωτηθείς για το κλίμα που εισπράττει στις περιοδείες, ο κ. Μεϊκόπουλος δήλωσε: “Σίγουρα υπάρχει κόσμος ο οποίος και δικαίως εγώ θα έλεγα, έχει μια αυτοσυγκράτηση, έχει έναν προβληματισμό, υπάρχει κόσμος ο οποίος είναι απογοητευμένος, υπάρχει όμως η γενική αίσθηση, που εγώ τουλάχιστον αποκομίζω, ότι ο κόσμος αυτά τα τέσσερα χρόνια κέρδισε 10 πραγματάκια και είναι κρίμα να τα χάσει”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει