Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός υπό προθεσμία ο Αλ. Τσίπρας

«Πρωθυπουργό υπό προθεσμία» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης «ο κ. Τσίπρας προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο, ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την Κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Πρωθυπουργός «ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους και παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια».

«Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν».

«Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας. Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του για εκλογές.

«Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας», κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει