Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Η Ελλάδα από τις 21 Ιουνίου και μετά πατάει γερά και στα πόδια της, τόνισε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, διαβεβαιώνοντας ότι η Ε.Ε. θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της χώρας μας.

Η Ελλάδα «η ανάπτυξη της οποίας είχε εμποδιστεί πολλές φορές στο παρελθόν λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν», τώρα γυρνάει σελίδα, ανέφερε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι η χώρα μας πλέον μπορεί να μπει στην κανονικότητα. «Πιστεύω ότι τώρα ήρθε ο καιρός η Ελλάδα να αποδείξει πόσο γρήγορα μπορεί να δημιουργήσει σταθερή και ισχυρή ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και θέλω να σας επιβεβαιώσω ακόμη μία φορά ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα βρίσκεται στο πλάι σας για να σας βοηθήσει ως εταίρος και ως φίλος στο πλαίσιο μίας Ευρωζώνης που θα πρέπει να ενισχυθεί και να ενωθεί ακόμη περισσότερο» σημείωσε.

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Μοσκοβισί, ευχαρίστησε τον κ. Βούτση, εκφράζοντας την ιδιαίτερη χαρά του που βρίσκεται για άλλη μία φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο «χώρο ιδιαίτερα σημαντικός για την ελληνική Δημοκρατία».

«Πιστεύω ιδιαίτερα στον ρόλο των κοινοβουλίων και του κοινοβουλευτισμού όσον αφορά την Δημοκρατία και πιστεύω ότι όλα τα κράτη πρέπει να έχουν απόλυτη ελευθερία σε ό,τι αφορά την παραγωγή νομοθεσίας» συμπλήρωσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει