Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μπέος προς Σκοτινιώτη: Έλα στο Κλειστό της Αγριάς να καταλάβεις, επιτέλους, πώς γίνονται τα πραγματικά έργα

“Διένειμαν φωτογραφία όπου ο μεγάλος ΗΓΕΤΗΣ τους απεικονίζεται με τα χέρια στις… τσέπες (τι να ψάχνει άραγε;) δήθεν να ενημερώνεται, ένα μήνα πριν τις εκλογές, ότι υπάρχει και ένα κτήριο – κουφάρι στην Αγριά…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Δευτέρα οι πολίτες της Αγριάς και του Δήμου Βόλου, μαζί με το Δήμαρχό τους, Αχιλλέα Μπέο, εγκαινιάζουν ένα ακόμη σημαντικό έργο, ιδιαίτερα για τους νέους μας, το κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.

Και αυτό το έργο η δημοτική παράταξη του Πάνου Σκοτινιώτη, του πιο αποτυχημένου Δήμαρχου που γνώρισε όχι μόνο ο Βόλος, αλλά ίσως και ολόκληρη η χώρα, επιχείρησε με το γνώριμο τρόπο της διαστρέβλωσης της αλήθειας και πλαστογράφησης των γεγονότων, να το υποβαθμίσει και να το αμφισβητήσει, αλλά στην πόλη πλέον όλοι γνωρίζουν την αναξιοπιστία και την έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζουν τα μέλη της.

Και μόνο τα στοιχεία που οι ίδιοι, στελέχη της παράταξης «Πάμε Σπίτι», παραθέτουν για ένα έργο που ξεκίνησε το 2003 (!) και ολοκληρώνεται μόλις τώρα, θα ήταν αρκετά για να τους κάνουν όχι απλώς να μην εμφανίζονται σαν κριτές και τιμητές, αλλά να κρύβονται επιμελώς, αισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης για τα όσα διέπραξαν σε βάρος αυτής της πόλης δεκαετίες τώρα.

Προς τούτο θα αποφύγουμε τον πειρασμό να συνεχίσουμε το διάλογο, αν και διασκεδαστικός, με τους ανθρώπους που τα σκέφτηκαν όλα, αλλά έκαναν ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν μπορούμε όμως να μην μοιραστούμε με τους συμπολίτες μας το γέλιο από την μωρία και την αφέλεια τους, που θέλοντας να μας… πείσουν (!) για την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα τους διένειμαν φωτογραφία όπου ο μεγάλος ΗΓΕΤΗΣ τους απεικονίζεται με τα χέρια στις… τσέπες (τι να ψάχνει άραγε;) δήθεν να ενημερώνεται, ένα μήνα πριν τις εκλογές, ότι υπάρχει και ένα κτήριο – κουφάρι στην Αγριά, που ήταν να γίνει κλειστό Γυμναστήριο. (Πως το λένε οι διανοούμενοι – σπουδαγμένοι; Σημειολογία;)

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τόσο τον ανελέητα και ταπεινωτικά αποδοκιμασθέντα από το λαό του Βόλου πρώην Δήμαρχο όσο και τους εναπομείναντες συνεργάτες του, να έρθουν την Δευτέρα στην Αγριά, στα εγκαίνια του έργου από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που προσωπικά συνέβαλε στην αποπεράτωσή του. Αν θέλουν να τους στείλουμε και προσωπική πρόσκληση. Άλλωστε και στο έργο της αποχέτευσης θα προσκληθούν, για να καταλάβουν, επιτέλους, πως γίνονται τα πραγματικά έργα, μακριά από τους υπονόμους της πολιτικής…

ΥΓ. Και επειδή για κάθε έργο χρησιμοποιούν τη μόνιμη επωδό – καραμέλα της χρηματοδότησης είτε από την κεντρική διοίκηση, είτε από την ΕΕ, να τους ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο αποπερατώθηκε με πόρους του Δήμου Βόλου, εξ αιτίας των καταστροφικών χειρισμών που εκείνοι είχαν κάνει.

ΥΓ1. Και κάτι τελευταίο: Κανένα έργο δεν γίνεται είτε με λεφτά του υπουργού, είτε του Περιφερειάρχη, είτε του Δημάρχου. Γίνονται με λεφτά του λαού, των πολιτών, γιατί σε αυτούς ανήκουν. Σαν πούροι -κατά δήλωσή τους- Δημοκράτες, θα έπρεπε να το γνωρίζουν. Μόνη δικαιολογία τους η άγνοια, καθώς τόσα χρόνια δεν εκτέλεσαν ούτε ένα έργο. Πάντως αν ο κ. Σκοτινιώτης είχε χρηματοδοτήσει κάποιο έργο από προίκα ή προσωπική του κληρονομιά, ας μας ενημερώσει να του είμαστε και υπόχρεοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει