Μπέος προς Σκουρλέτη: Την απάντηση θα την πάρεις στις εκλογές του Μαΐου

“Ευτυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν είναι της προτίμησης του Σκουρλέτη…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεχίζοντας την παραδοσιακή πρακτική των διάφορων κομματικών ντήλερ, είχαμε χθες την επίσκεψη Σκουρλέτη για να μας «πασάρει» την πραμάτια του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την υποψηφιότητα Αποστολάκη, για τον Δήμο Βόλου.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται (και ευτυχώς δηλαδή) δεν είναι της προτίμησης του Σκουρλέτη γι’ αυτό και με περίσσιο… τακτ συνέστησε στους Βολιώτες να την αλλάξουν με την δική του πρόταση. «Διότι δεν τιμά την αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος που με τη διακυβέρνησή του φτωχοποίησε, εξαθλίωσε και κατέστρεψε ευρύτατα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα και τώρα ξεπουλάει χωρίς την παραμικρή ευαισθησία τα εθνικά μας δίκαια, για να κρατήσει τις καρέκλες του.

Την απάντηση βεβαίως θα την πάρει στις εκλογές του Μαΐου και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι και αυτή δεν θα είναι της αρεσκείας του. Θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι ο λαός του Βόλου από καιρό έχει πάψει να δέχεται εντολές και υποδείξεις και σίγουρα δεν θα δεχτεί αυτές του κ. Γενικού του ΣΥΡΙΖΑ. Αν πάλι η επιθυμία του να «καμαρώσει» τον κ. Αποστολάκη, Δήμαρχο είναι τόσο έντονη μια λύση του μένει: Να βγάλουν τα τανκς στην Δημητριάδος και την Ιάσονος και να μας διορίσουν τον δήμαρχό τους. Μόνο έτσι…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει