Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη

Μία νέα μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα για την ελληνική πάλη, ήρθε από το διεθνές τουρνουά στη Ρωσία όπου η χώρα μας κατέκτησε τρία μετάλλια.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δύσκολα τουρνουά παγκοσμίως, με τη συμμετοχή πολλών και σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Χριστόφορος Λοϊζίδης το ασημένιο και ο Γιάννης Μαρτίδης το χάλκινο σε μία διοργάνωση που η κάθε κατηγορία είχε τουλάχιστον 27 αθλητές.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι αθλητές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Θέμης Ιακωβίδης όπου συνόδευσε τα παιδιά στη Ρωσία σχολίασε για την εμφάνισή τους: «Η διοργάνωση ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη και συμμετείχαν αθλητές που έχουν μεγάλες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Τα τρία παιδιά πάλεψαν πραγματικά καλά και δείχνουν καθημερινά τη βελτίωσή τους. Αν μάλιστα ήταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε πάρει υψηλότερες θέσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει