Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Oι “AUSTRIAN BOYS” σχετικά με την ανασύσταση του νέου Δ.Σ

Ενημέρωση από τoν σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου ” AUSTRIAN BOYS FC” σχετικά με την ανασύσταση του νέου Δ.Σ

Χθες στη γενική συνέλευση του club επικυρώθηκε η ανασύσταση του νέου Δ.Σ . Τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ παραιτήθηκαν για ευνόητους λόγους. Αυτή η ενέργεια χαροποίησε πολλούς στη πόλη μας ,αλλά το πιο δυνατό οπαδικό club της πόλης δεν νοείται να σβήσει ποτέ.

Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στο καμάρι του Βόλου και της Θεσσαλίας. Δεν αφήσαμε τη καψούρα μας , τον Ολυμπιακό Βόλου ποτέ , θα την αφήσουμε τώρα που γράφουμε ιστορία και μας έμαθε όλη η Ευρώπη; Τόσο ανόητοι είστε;

Τα νέα μέλη που απαρτίζουν το ανανεωμένο Δ.Σ των Austrian Boys είναι τα παρακάτω:

Πρόεδρος: ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αντιπρόεδρος: ΧΟΥΣΙΑΦΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις / Γραφείο Τύπου: ΠΛΑΓΕΡΑΣ ΑΚΗΣ – ΔΕΣΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ταμίας / Γραμματέας: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπεύθυνος Συνδέσμου: ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΑΣ

Υπεύθυνος Κερκίδας: ΚΟΥΓΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Μέλη: ΣΙΩΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (επίτιμος πρόεδρος) , ΠΙΣΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Επίσης χθες έδωσαν το παρών ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μποτσιβάλης και ο κ.Βούλγαρης οι οποίοι ηρέμησαν τον κόσμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιτυχίες της ομάδας μας σε λίγες μέρες θα έχουν συνέχεια.

Τέλος ενημερώνουμε τα μέλη μας πως ξεκίνησαν οι ανανεώσεις συνδρομών (ως 16/09/2011) ώστε να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του club.

Τη Δευτέρα 12/09/2011 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία που έχουμε οργανώσει στις 08:00μμ με αφετηρία τα γραφεία μας προς το κέντρο της πόλης . Με τα χέρια σταυρωμένα δε μένουμε , έως να έρθει η απόλυτη δικαίωση της ομάδος και της πόλης μας εμείς θα είμαστε στους δρόμους να ακούνε τις φωνές μας.

ΥΓ. Για την καλύτερη οργάνωση του Club θα δημιουργηθεί μια ομάδα παιδιών μικρής ηλικίας, οι <> . Τα παιδιά αυτά θα κατευθύνονται από μεγαλύτερα μέλη , θα παίρνουν πρωτοβουλίες , θα έχουν αρμοδιότητες και πάνω από όλα κύριος σκοπός θα είναι να αποκτήσουν σωστή οπαδική παιδεία ώστε να αποφύγουμε τη μάστιγα της ΒΙΑΣ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ΕΛΛΑΔΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει