Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

O Σύλλογος Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Μαγνησίας για την αγορά φαρμάκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για άλλη μια φορά, από τις αμέτρητες, η κυβέρνηση πιάνει το βούρδουλα και κτυπά συνταξιούχους – ασφαλισμένους με το νέο χαράτσι που επέβαλε ετσιθελικά στα φάρμακα με την νέα επιβολή κατά 50% συμμετοχή στα πρότυπα φάρμακα ανατρέποντας έτσι τη μέχρι τώρα ιατρική αγωγή.

Είναι να μας εξοργίζει η νέα ανακάλυψη της στο πως θα ενισχυθεί η κερδοφορία των φαρμακοβιομηχάνων επινοώντας το κόλπο της διαφορετικής τιμής του γενόσημου και του πρωτότυπου που παίρνει μέχρι σήμερα ένας ασθενής.

Με τον τρόπο αυτό ή θα υποχρεωθούμε να βάλουμε το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να συνεχίσουμε τη θεραπεία που μας έχει υποδείξει ο γιατρός μας εξανεμίζοντας ακόμα περισσότερο συντάξεις και μισθούς ή διαφορετικά να υποβαθμίσουμε την φαρμακευτική μας αγωγή.

Ταμεία, ασφαλισμένους, συνταξιούχους μας έχει τσακίσει και μας έχει γονατίσει αυτή η πολιτική που υπαγορεύεται από την Ευρ. Ένωση και το κεφάλαιο.
Καλούμε τους συνταξιούχους να καταδικάσουν και να καταγγείλουν αυτή τη πολιτική και να ανταποκριθούν δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων για Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα στις 19 Απρίλη, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:30π.μ. και πορεία στου Μαξίμου αξιώνοντας αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας μακριά από πολιτικές και πρακτικές που μετατρέπουν την υγεία σε εμπόρευμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει