Ο Δήμος Σκιάθου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT 2019 στο Βελιγράδι

Από τις 21 έως και τις 24 Φεβρουαρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2019  στο Βελιγράδι.

Η IFT αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στα Βαλκάνια στην οποία πήραν μέρος πάνω από 56 κράτη και 1100 εκθέτες(αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη έκθεση). Το Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας. Η Σερβία αποτελεί μια σημαντική πηγή για την Ελληνική τουριστική αγορά και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2019 να είναι για ακόμα μία φορά άκρως θετικά.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, υποψήφιοι ταξιδιώτες αναψυχής, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Σκιάθου για  να κλείσουν συμφωνίες με όλα τα τουριστικά αντικείμενα και υπηρεσίες, αλλά και για να ενημερωθούν για τον προορισμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Σερβίας για ενοικίαση βιλλών, αλλά και για ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Επόμενο σταθμό για το Δήμο Σκιάθου, αποτελεί η διεθνής τουριστική έκθεση «ITB» που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 6 έως και τις 10 Μαρτίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει