Ο δημοτικός σύμβουλος Λαΐνας προτείνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Λούλη

Διαβάστε την επιστολή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου, Ιωάννη Λαΐνα, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλου Βόλου κ. Γιώργο Μουλά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Βόλος, 18/09/2017

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δ. Σ.  Βόλου

Κοινοποίηση: Εκτελών χρέη Δημάρχου κ. Θεοδώρου Θ.

Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ όπως εισηγηθείτε στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου μας την απόφαση ψηφίσματος προκειμένου να τιμηθεί από το Δ.Σ. ο αλευροβιομήχανος συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Λούλης για την μέχρι τώρα επιχειρηματική αλλά και εθελοντική προσφορά του στην πόλη και στο Νομό γενικότερα.

Κύριε Πρόεδρε τέτοιοι συνάνθρωποι μεταξύ και κάποιων άλλων, λίγων που τους προίκισε ο Θεός με υλική αλλά και αισθηματική περιουσία κατανοούν το σκοπό της γέννησής τους, ως “άγγελοι” επί της γης. Σήμερα, στην εποχή μας που βασιλεύει το “εγώ” η οικογένεια Λούλη απορρίπτει με τις πράξεις της αυτό το πάγιο και αποτρόπαιο ελάττωμα και μας δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης, της προσφοράς, δωρίζοντας και τα δυο ακίνητα της τα οποία βρίσκονται στον Άνω Βόλο προκειμένου η Κιβωτός του Κόσμου, του Πατέρα Αντώνιου να στεγάσει, να σιτίσει και να μορφώσει, οδηγώντας προς το δρόμο της ευημερίας και της προκοπής, εγκαταλελειμμένα παιδιά, λειτουργεί ως συμπαραστάτης μέχρι να σταθούν στα πόδια τους και εν γένει μέχρι να παύσουν να την χρειάζονται.

Τέλος, κ. Πρόεδρε, μακάρι άλλοι συμπολίτες μας αλλά και εμείς ως Δήμος, αναλόγως με τα οικονομικά μεγέθη του κάθε ενός μας, να έλθουμε σε επαφή με τον Πατέρα Αντώνιο, προκειμένου, ρωτώντας τον, να μας οδηγήσει και να μας γνωρίσει, βοηθώντας τον, πώς να απαλύνουμε τις ψυχές αυτών των παιδιών, ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα του κ. Λούλη.

Μετά τιμής

Λαΐνας Ιωάννης

Ανεξάρτητος  Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Σ. Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει