Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Κανάλης για τον νεκρό στον Παγασητικό

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή – Σε πλήρη εξέλιξη η προανάκριση – Πώς εξελίχθηκαν οι έρευνες

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου μίλησε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου, πλοίαρχος Εμμανουήλ Κανάλης, λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό -το πρωί της Πέμπτης- του άτυχου 59χρονου χειριστή κανό, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Τρίτης, οπότε ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και ακολούθως σήμανε συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας, αρχίζοντας μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ο κ. Κανάλης, μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, εξήγησε πώς εξελίχθηκαν οι έρευνες της υπόθεσης, η προανάκριση της οποίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αξιωματικούς του Κ.Λ.Β., μην αποκλείοντας κανένα ενδεχόμενο, να έχουν ζητήσει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός ο 59χρονος αγνοούμενος, στο Radio Marconi 96,1 F.M. για την πορεία των ερευνών είχε μιλήσει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, ο οποίος και λόγω της εντοπιότητάς του, παρακολουθούσε στενά από την πρώτη στιγμή τις επιχειρήσεις εντοπισμού, στις οποίες συμμετείχαν πλήθος σκαφών, επιχειρησιακών του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικών, πεζοπόρες ομάδες από ξηράς, μεταξύ των οποίων και εθελοντικές της Μαγνησίας αλλά και από αέρος, δύο ελικόπτερα, ένα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της 111 Πτέρυγας Μάχης. Έρευνες που δυστυχώς επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους της οικογένειας του 59χρονου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει