Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος» στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με 14 μελη αποστολή συμμετείχε ο ΣΔΥ Βόλου – Κένταυρος στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Καλά Νερά και περιελάβανε διαδρομές 5.000μ και 10.000μ .

Νικητής του αγώνα των 10.000 μέτρων αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος , μέλος του συλλόγου μας και αθλητής του ΓΣ Βόλου. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης ο Αργύρης Βουρλογιάννης  1ος νικητής στην κατηγορία του , ο Χρήστος Γιάννης 2ος στην κατηγορία του , καθώς και ο Στέργιος Χύτας 3ος στην κατηγορία του . Στα 10.000μ  συμμετείχαν επίσης και τερμάτισαν με επιτυχία Κώστας Κυριαζής , Γιώργος Τσίρος , Παναγιώτης Παναγιώτου , Οδυσσέας Μιχαλόπουλος καθώς και ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας και ‘’σημαιοφόρος’’ του συλλόγου μας  Σταύρος Βασιλειάδης .

Πολύ καλή ήταν και η συμμετοχή στα 5000μ όπου τερμάτισαν οι : Γιώργος Κώστας , Απόστολος Φωτόπουλος , Γιώργος Παπαδόπουλος , Μαρία Δημουλά και Σπύρος Παπαγγελής .

Τέλος , ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας Σ. ΓΚΟΝΤΙΑ – Ι. ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ ΕΠΕ για τα μπλουζάκια που προσέφερε στο σύλλογο .  Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει