Ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο του υποστράτηγου Ιωάννη Τόλια

Ο έμπειρος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης αναλαμβάνει το τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά την τοποθέτηση του υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννη Τόλια στην Περιφερειακή Διοίκηση των Αστυνομικών Υπηρεσίων της Θεσσαλίας.

Ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης αναλαμβάνει δύσκολο έργο, αφού πέραν όλων των υπόλοιπων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ., λόγω κυρίως της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, πεποίθηση όλων είναι ότι θα συνεχίσει το έργο του υποστράτηγου Ιωάννη Τόλια, ο οποίος με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά κατάφερε με επιτυχία αφενός την διαχείριση σοβαρότατων κρίσεων και την διατηρήση των ισοροπιών σε πλείστες όσες περιπτώσεις και αφετέρου την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του κοινωνικού χαρακτήρα του Σώματος, έργο στο οποίο και ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης έχει το δικό του μερίδιο.

Στο πλευρό του Βασίλη Μακρογιαννάκη, οι υποδιευθυντές Βασίλης Καραΐσκος και Μίλτος Αλεξάκης, οι οποίοι προσφάτως κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει