Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Οι αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λαμίας

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με επτά (7) αθλητές η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου (Α.Σ.Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 12/13 ετών, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και Under 21 ετών που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Οι αθλητές που θα λάβουνε μέρος είναι οι:
Μυτιλίος Κωνσταντίνος στα -45 κιλά 12/13 ετών,
Στύλος Αστέριος στα +55 κιλά 12/13 ετών,
Παπαθεολόγου Μερόπη στα -47 κιλά Νεανίδων,
Δημητρίου Αναστασία στα -54 κιλά Νεανίδων,
Μαγαλιός Θανάσης στα -65 κιλά Εφήβων,
Μυτιλίος Ανδρέας στα -70 κιλά Εφήβων,
Σιούρας Βίκτωρας στα -67 κιλά under 21,

Όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση αλλά και σε υψηλό τεχνικό επίπεδο, έχοντας προετοιμαστεί εντατικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυ σε ένα δύσκολο και επίπονο προπονητικό πρόγραμμα και ευελπιστούν σε μια σημαντική διάκριση.

Η Ακαδημία είναι ενεργό μέλος της ΕΛΟΚ με αύξοντα αριθμό 11, ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας και ο παλαιότερος Σύλλογος Καράτε στην Μαγνησία. Οι αθλητές του έχουν πετύχει Παγκόσμιες, Ευρωπαικές,Βαλκανικέςκαι Πανελλήνιες διακρίσεις τα 33 χρόνια λειτουργίας του και έχουν μοριοδοτηθεί για την ένταξη τους στην 3βαθμια εκπαίδευση, καθώς και στο Δημόσιο και τα Σώματα Ασφαλείας.

Τους αθλητές θα συνοδέυσει ο προπονητης Γιώργος Κοσμίδης μαζί με την βοηθό εκπαιδευτή Κοσμιδου Βίκυ.

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονητής Γιώργος Κοσμίδης εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνουν προς στον Σύλλογο και τους προπονητές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει